Sponsor worden?

Voor ondernemers met hart voor de stad

Onder het motto ‘De geschiedenis herhaalt zich’ viert en herdenkt Brielle jaarlijks de overwinning van de watergeuzen op de Spaanse bezetters. Het 1 aprilfeest is het grootste promotieproduct voor Brielle, met regionale en landelijke bekendheid. De viering wordt hoog gewaardeerd door onze inwoners en de vele gasten die de stad bezoeken. Inwoners, ondernemers en maatschappelijke instellingen noemen de 1 aprilviering zelfs als één van de kernwaarden van Brielle. De organisatie van deze feestdag wordt mogelijk gemaakt door de inzet van tientallen vrijwilligers.

De regie voor de jaarlijks 1 aprilviering ligt bij de 1 April Vereniging. Het gemeentebestuur heeft de 1 April Vereniging gevraagd ook de organisatie op zich te nemen van de Nederlandse Vestingstedendagen in het najaar van 2022. De Vereniging doet nog meer, zoals het actief deelnemen aan activiteiten in de stad Brielle, de herdenking van de bevrijding op de Fransen op 1 december 1813, de inzet van het Geuzenschip de ‘Prince Admirael’ tijdens Sail Amsterdam. Daarnaast geeft de vereniging ook acte de présence op historische evenementen in andere steden. Een hoog ambitieniveau. De Vereniging doet veel om die ambitie waar te maken, maar zij kan dat niet alleen. Daarom zijn en blijven we op zoek naar ondernemers die ons willen ondersteunen.

Doelstelling

De doelstelling van het fonds is de betrokkenheid van het bedrijfsleven in Brielle en omgeving te vergroten en de Brielse inwoners jaarlijks een bevrijdingsfeest aan te bieden waardoor ze nog meer betrokken worden bij dit historische evenement.

De opbrengsten van het fonds worden ingezet om de sociale cohesie te vergroten en Brielle de komende jaren en in het bijzonder in 2022 meer /beter op de kaart te zetten. Om daarvoor te zorgen, werken we sinds 2019 samen met twee Brielse mediabedrijven; het strategisch reclamebureau Interlynx en full service internetbedrijf Topsite.

Actief deelnemen

Deelname aan het fonds is mogelijk voor één of meerdere jaren. De vereniging maakt een sponsorovereenkomst op, waarin afspraken worden opgenomen. Jaarlijks ontvangt uw bedrijf een nota van de bijdrage.

Heeft u interesse?

Neem dan contact met ons op via:
bestuurslid Peter Kroone, pjkroone@gmail.com Tel. 06- 223406989 of bestuur@1aprilvereniging.nl of bekijk  de sponsorfolder